donderdag 19 november 2009

dol op engelen 2


ik was vanmorgen t huis aan t poetsen en bijna overal kom je dan n engel tegen van hout,gips,op foto of vanvas!De engelen hierboven vindt ik t mooist,ben ook druk geweest met 10001 fotobewerkingsprogramma's maar waar de bewerkte foto's zijn gebeleven waren toch echt heel leuk geworden??
Dus moeten jullie t echt hier mee doen.

Ook op t toilet hangen er n aantal.De houten engeltjes heb ik bijna allemaal van mn schoonmoeder gekregen.
De drie engelen Angels Gather here hebben n speciale betekenis voor mij ze doen me denken aan de tijd dat ik alleen met Tim en Lindy was.Lindy was nog klein en zei hé mam dat zijn wij nu met z'n drietjes de vierde is gevallen he?Peuterwijsheid.Maar daardoor zijn deze 3 mij ook wel heel dierbaar.


Wie kent deze 2 niet?De lijst hangt er gewoon los omheen die hebben we n keer opgedoken
in Tongeren.


Dit schatje stond in de winkel,heb haar
snel in mn tas gedaan voordat iemand
haar ook leuk vond.

Ik wens jullie allemaal n fijne avond toe.
6 opmerkingen:

 1. Ook ik verzamel engelen en heb er in de loop der jaren best veel verzameld. Alleen een beetje aparte. Die van Blokker etc zijn soms mooi maar dan heeft IEDEREEN ze staan lol.

  Liefs van Marian

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat prachtig allemaal. Je hebt ze echt in vele soorten en maten!! Prachtig. Staat ook gezellig en romantisch.

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een engelen huisje heb je,schitterend,ze zijn stuk voor stuk prachtig,en ach wat jammer van je bewerkte foto`s,ben je zo lekker bezig geweest en zijn ze zoek,hoop dat ze weer terecht komen,groetjes Joke.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat heb je er veel zeg, echt gezellig al die engeltjes in huis.
  Groetjes van Kim

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel veel engeltjes in huis. Zelf heb ik er 2 buiten staan. En volgens mij in de kerstdoos nog een. Vind ze altijd wel leuk.

  groetjes Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 6. heerlijk he al die engelen,bij mij zijn ze niet te tellen,maar ja,ik heb ze ook zelf gemaakt,van hout en stof,tot vorig jaar nog,maar nu kan ik dat niet meer,ik heb er ook een gebreid,jaa,je moet maar genken ,,,ze waken over ons.mooi hoor je foto's en heel gezellig bij je ..

  groetjes oma nijn

  BeantwoordenVerwijderen