dinsdag 14 juli 2009

heerlijke zomer

Gisteren ben ik heerlijk met kids en hondjes naar t strand in Noordwijk geweest.Voor mensen met honden n ideaalstrand want je hebt n groot gedeelte waar je het hele jaar door met je hond mag wandelen er is zelfs eenrestaurant waar je hondensnacks kan bestellen.Grappig he?
(Corine,is eigenlijk speciaal voor jou na de sneeuwfoto's hahaha.)We hebben ons heerlijk vemaakt!

Weet niet hoe het bij jullie is? maar na zo'n heerlijke dag heb ik zo'n zin in de vakantie. Ben er ook wel aan toe ben de laatste tijd alleen maar aan het inkopen en opknappen geweest, was de laatste open dagen van de winkel heel erg druk geweest dus moest weer aangevuld worden.

We zijn dus aan t schuren,plamuren en verven geweest maar ook heerlijk geknutseld ik hebprachtige doosjes gemaakt voor in de winkel.

Staal allemaal op foto maar die collage's plaatsen valt me nog niet echt mee.

4 opmerkingen:

 1. Jaa! Super Ingrid, dit is veel beter!! Heerlijke strandfoto's! Wij zijn idd ook al een paar keer naar het hondenstrand geweest. leuk is dat hè met al die spelende honden?!
  Groeten, Corine(THUIS)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Ingrid,

  Wat een mooie foto's! Nog nooit van dit hondenstrand gehoord; ik ga het onthouden! Enne ... dat plaatsen van de collages is je toch maar mooi gelukt. Op naar meer mooi weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. heerlijk he zo wandelen met de dogs,ben jaloers op je hoor. Je collage is toch goed gelukt?
  liefs van Oma NIjn

  BeantwoordenVerwijderen
 4. noordwijk aan zee bedoel je?
  volgens hun website mag je er niet met honden komen van 1 mei tot 1 september!
  maar de foto's zijn super!

  BeantwoordenVerwijderen