dinsdag 6 november 2012

kerst-special 10 November

AANSTAANDE ZATERDAG 10 NOVEMBER TUSSEN 10 EN U UUR IS ER WEER
EEN BIJZONDER KERSTSPECIAL.


 ZOALS EEN AANTAL VAN JULLIE WEL ZULLEN WETEN VAN DE VOORAFGAANDE JAREN KOMT LIZETTE WEER MET HAAR ZEER UITGEBREIDE KERSTVERSIERINGEN-COLLECTIE DIE ZE HET HELE JAAR DOOR VERZAMELT.DE MEEST MOOIE KERSTVERSIERINGEN UIT BINNEN-MAAR VOORAL UIT T BUITENLAND IS DAN TE KOOP.LIZETTE VERKOOPT DUS 1X PER JAAR UIT EIGEN COLLECTIE VERSIERINGEN UIT RUSLAND,JAPAN,DUITSLAND,AMERIKA,ETC.OMDAT LIZETTE AAN BOEKEN HEEFT MEEGEWERKT OVER BIJZONDER VERSIERINGEN EN TRADITIES WEET ZIJ ENORM VEEL TE VERTELLEN OVER HAAR PASSIE.


DIT JAAR HEB IK NOG EEN GASTVERKOOPSTER SIERLANTIJN DEZE DAMES KEN IK AL JAREN ZE HEBBEN NIET ALLEEN ERG MOOIE BROCANTE VOOR (TE)VRIENDELIJKE PRIJZEN MAAR OOK ZELFGEMAAKTE LABELS,KASTJES,LIFESTYLE,WINDLICHTJES EN NOG VEEL MEER KIJK OOK EENS OP T BLOG VAN SIERLANTIJN! VOOR DE ENKELING DIE HET KERSTBOEK VAN JD NOG NIET HEEFT,KOOP DE 10E EEN LOOTJE EN WIE WEET WIN JIJ HET BOEK!

 OOK DE WENSBOOM STAAT WEER BUITEN,IEDER JAAR TREKKEN WIJ EEN MOOIE EN EEN VROLIJKE WENS UIT DE STAPEL EN DIE 2 KRIJGEN EEN GOEDGEVULDE TAS MET?????KORTOM ER IS DIE DAG MEER DAN GENOEG TE ZIEN,OOK DE INWENDIGE MENS WORDT VERZORGD,HEBBEN WE SMORGENS LEKKER KOFFIE/THEE SMIDDAGS RUIKT DE WINKEL NAAR DE GLUHWEIN DIE OP DE HOUTKACHEL HEERLIJK WARM WORDT!

KOM ZATERDAG DE 10E NOVEMBER DUS JE OGEN UIT KIJKEN

T BROCANTE SFEERTJE
PANOVEN 93
IJSSTELSTEIN(UTR.)

8 opmerkingen:

 1. o nee wat jammer ..ik moet werken anders kwam ik zeker..succes
  liefs hannie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik had ook al reclame op mijn blog gemaakt (had je misschien al gezien) Ik heb er zin in, tot zaterdag! Liefs Michelle

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een beetje ver van hier maar het wordt ongetwijfeld erg sfeervol. Mooie spulletjes zie ik voorbij komen. Veel succes!!!!
  Groetjezz lfs mij

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Helaas niet in de buurt voor mij! Prachtige spullen! Veel succes en plezier!
  Groetjes van Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat jammer dat het zover weg is... ik zie echt heel veel prachtige spullen! Ik wens je heel veel plezier en succes.

  Fijn weekend. Groeten, Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 6. شركة امست للتنظيف افضل شركة لتنظيف المنازل والشقق والفللوالبيوت والمجالس والكنب والمفروشات والخزانات بالقطيف والمنطقة الشرقية لديها عمالة مدربة وخصومات هائلة طما توفر خدمات مكافحة الحشرات ورش المبيدات بالقطيف باسعار رخيصة ومناسبة وخصومات هائلة

  شركة امست للتنظيف
  امست للنظافة القطيف
  شركة امست لمكافحة الحشرات
  شركة امست لرش المبيدات

  BeantwoordenVerwijderen