dinsdag 12 april 2011

verrassingen!

Ben er nog hoor!!Ben druk,ben aan t hollen.Ben aan t verven,ben op inkoop.Ben ff naar Heerelutjeveen,ben.....Dus dacht ik vandaag ben ik lui!En hoe normaal loop ik dinsdag 2 uur samen met vriendin en honden hmmm vandaag koffie en taart bij vriendin en honden n kluif. En nu ben ik eens lekker bij jullie aan t bij lezen en post ik even n verrassing,was eigenlijk de bedoeling om een TROTSE post te plaatsen maar ach ik en de pc. rijmt gewoon niet alles wat zo makkelijk in mn scherm verschijnt en ik trouw opvolg lukt toch steeds weer niet,maar geen gesip heb nog n mooie verrassing tenminste ik was er erg blij mee. Op een afschuwelijk marktje in Belgie volgens de advertenties 150 stands zo noemen ze de kramen stonden er slechts 3!Kijk, aan 3 kramen vol schatten heb ik genoeg maar 3 met plastic bakjes,bierdoppen want onze buren drinken niet alleen bier ze verzamelen de biervilten de dopjes sommigen ook de etiketten,ach je kan maar door sparen lekker in n lade dicht doen en klaar. Oke,ik kwam binnen in t door gezellig tl-licht beschenen zaaltje en de verkopers sprongen in de houding aha daar komt iemand binnen niemand was zo dom geweest om naar t zaaltje te gaan,dus alle aandacht.En dan gaat t mooie pastic bakskes zijn nog zooo sccchhhoon,wat moet je er mee wil geen plastic bakskes ook geen baby-gym verwassen kleedjes of zeer lelijk bruin servies,goed voor de lijn want je krijgt geen hap meer naar binnen,daar twijfelde ik nog even bij. De 2e kraam had foto's van de meest ranzige matrassen die je kan verzinnen mochten in 1 koop weg, madam liep dan wel even mee.Gelukkig ben ik tegenwoordig iets beter in dankuwel dat heb ik niet nodig te zeggen.En alee mijn oog viel op n klein doosje waarbij de madam van de nog goed te gebruiken matrassen haar zwart-getekende-wenkbrauwen optrok en n verhaal ging doen dat dit wel n heel bijzonder exemplaar was ja,ja n echt antieke eeuwen oud. Nu had ik al nee tegen de matrassen gezegd en als ze nogmaals die wenkbrauwen ging optrekken ging de verf vast baldderen dus ik vroeg naar de prijs er werdt diep nagedacht terwijl de wenkbrauwen op de plek bleven.Ach madam voor u dan 12 euro.Goh dan zijn die 4 matrassen voor 35 wel een koopje is dat uw beste prijs?Weer nadenken natuurlijk want t doosje was inmiddels in haar handen en ze aaide t liefkozend zodat ik overstag zou gaan bij de volgende aanbieding.Ach madam 3 euro dan?Oke aardig verschil doen we, de zaal blij iemand had iets gekocht oke niet die grote ellendige matrassen maar toch...
De volgende kraam deed in 2e hands spijkers en autobanden dus daar knikte ik beleefd voorbij.

Op naar de auto zucht alleen n doosje 157 km.heen gereden en geen eens n kersenbiertje ook al was t half 10 ik heb er dan al n dag opzitten!Geen marktjes meer in de buurt dus met mn aanwinst naar huis.Wetende dat ze mij daar met n grimas op wachten en man-lief die grijnst goh-joh duur doosje aan wie verkoop je die.En zo ja hoor t hele gezin lekker uitgeslapen kijkt uit naar wat er allemaal uit de Seat van Pandora komt.NIETS!Tenminste kijk eens wat ik gevonden heb t was de keuze dit of die matrassen in t doosje zitten n aantal kek uitgeknipe plaatjes maar ook n bid prentje uit 1851.Voor mij n schat en die blijft lekker hier op mn tafel bij de chique spullen!


Zo nu hebben jullie ook een betere kijk op mn rijglaarsjes!Voorlopig doe ik t dus met zwarte

laarsjes maar eens....natuurlijk mooie witte!
Mijn TROTSE post zien jullie dus verschijnen moet mijn trots even laten varen diep in t stof om

Tim of Lindy te vragen hellup!


Ik wens jullie allemaal een lekkere dag toe en heb je aankomende vrijdag zin om naar de winkel

naar alle andere gevonden schatten te komen kijken,kom gezellig langs de koffie/thee met

iets lekkers staan voor je klaar en bij mooi weer n lekker terras op het erf!


Ingrid

13 opmerkingen:

 1. Hihi...soms zit het mee, soms zit het tegen. Maar uiteindelijk ben je niet helemáál voor niets die kant op gereden!

  Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. WAT EEN MOOIE RIJGLAARSJES!!
  MOOIE SPULLEN HEB JE!!

  FIJNE WEEK,
  MIRANDA

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ach jee een rommelmarkt bezoeken voor één doosje..en dan ook nog de inhoud zelf houden..dat zijn geen goede zaken Ingrid:))
  Groeten, Corine(THUIS)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijk, zo'n onverwachte vondst Ingrid en het verhaal erbij natuurlijk ook! Fijne week, groetjes Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat erg he, en wat hebben die belgen ook een rotzooi !!! weet er alles van hebben wij ook weleens gehad kilometers gereden......en dan helemaaaaaaaal niks nada.
  Hoop dat er binnenkort weer een betere markt op je pad komt.

  Groetjes karin

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hahaha volgende keer beter meid ;-)
  Maarre je hebt wél hele leuke spulletjes !!!
  Lieve groetjes, Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk weer iets van je te horen. Mooie spulletjes heb je op de foto's staan.
  Groetjes Anja.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie sfeervolle spulletjes heb je..groetjes Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Haha, jij kan altijd zo lekker vertellen. Leuk verhaal voor de vroege morgen. Veel plezier met je doosje.

  Groetjes van Kim

  BeantwoordenVerwijderen
 10. tsja, en het vervelende dat dan thuis nog even uitvergroot wordt. ach. volgende keer lach jij als je kofferbak vol ligt...
  je hebt zeker een goed geheugen! ik denk dat er wat is mis gegaan met mail anders had je me wel gehoord. vorige keer hier (natuurlijk) weer van alles tussen gekomen want kinderen houden niet echt rekening met plannen van moeders maar binnenkort ga je me zeker zien. ik denk dat ik er maar gewoon heel stiekem tussen uitknijp. dat werkt beter. heb voor zaterdag ook al plannen voor die "geweldig" geregelde rommelmarkten hier in de buurt maar manlief begon al langzaam met het nieuws dat hij misschien moet werken....dag oppas!! en het is toch al rennen met 4 markten tegelijk!!! zo heel lang niets en dan alles ineens.
  fijne week.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Moet wel lachen om het verhaaltje "doosje" en dan van 12 naar 3 euro...ik zou toch twijfelen bij de matrassen...ieks nee...grapje.... het doosje is heel mooi, en als die mevr nu goed nadenkt over het doosje, zou ze misschien de prijs verdubbeld hebben,,hihi 1852... een prachtige schat.
  Fijne dag nog
  groetjes Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Jammer dat je alleen maar een doosje gevonden hebt. Wel een heel mooi doosje en nog mooiere inhoud.
  Waar was die rommelmarkt in belgie dan weet ik dat ik daar nooit naar toe hoeft.

  liefs colinda

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Lig in een deuk na 't lezen van dit verhaal...hoe bedoellu "Belgen"???? Jeetjemina zeg.....Ach ja, 't houdt je van de straat zullen we maar zeggen hahahahaaaa ! Oh, en trouwens, ben aardig ziek geweest de afgelopen 2 weken dus je "verrassinkje" moest even wachten maar hij komt er echt aan !! Groetjes, Angela

  BeantwoordenVerwijderen