donderdag 3 december 2009

give-a-way 100e volger!!

Ik zag vanmorgen dat ik bijna 100 volgers heb!!!!En wie wordt de 100e??Die krijgt van mij n kadootje!Maar dat vindt ik dan wel heel sneu voor al die dames die mij al bijna n jaar volgen
en lieve soms ook troostende berichtjes hebben achtergelaten.

Dus voor al die lieve dames wie verzint er de mooiste,liefste,origineelste kerstwens????Als je mij die laat weten voor 17 dec. dan pik ik uit alle kerstwensen diegene die mij t meest aanspreekt en krijg je ook n leuk kadootje thuisgestuurd!

Ik ben héél benieuwd.

Zo en nu ga ik heerlijk uitgebreid mn slaapkamer poetsen.Morgen haal ik mn antieke prachtige
paspop op en nog wat vreselijk mooie spullen voor de winkel dat zien jullie morgen.Hele fijne dag
misschien met wat zon?!

27 opmerkingen:

 1. Jee Ingrid, het is ècht December en het regend kadootjes op alle blogs. Wat leuk dat je een give-away verloot vanwege je 100ste volger die zal zich wel snel aanmelden. Ik heb vandaag net een kerstwens op mijn Blog gezet, omdat dit ook de opdracht was van Ingrid van Home and Lifestyle.
  Fijne dag en op naar de volgende 100.
  Lieve groet Mea

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heej ingrid,

  leuk hoor, ik ben benieuwd een leuk idee, alvast van harte gefeliciteerd met je 100 ste volger en dat we van nog maar heeeeeeel veel blogs mogen genieten.

  Lieve groet Irma

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd met (bijna) 100 volgers!!

  Kerstwens, ja heb ik wel maar is echt een heel persoonlijke. Natuurlijk ook vrede opo aarde, alle mensen genoeg om van rond te komen en meer van dat soort standaard maar ZEER gemeende wensen. Maar mijn persoonlijke grootste wens zou zijn om dit jaar weer eens Kerstmis te vieren met mijn broer die in Thailand woont. Ik mis hem ZO vooral deze tijd. Mam en andere broer zijn er niet meer dus hij is mijn enige familielid die ik nog heb. Maar zit duizenden mijlen weg. Dat zou echt de ultieme Kerst zijn.Hoef dan helemaal geen kadootjes etc. alleen heerlijk tegen mn broer aanleunen, kletsen en lachen en huilen samen... Het zal nooit meer gebeuren dat besef ik wel. Hij woont daar en komt nooit meer terug (gezondheidsredenen) en ik zit hier en kan nooit daarheen gaan met Kerst. Maar wensen mag, toch??

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hallo ingrid,alvast gefeliciteerd met je bijna 100ste volger.
  ja,wat mijn kerstwens betreft, kerst is voor mij net als iedere andere dag en, ik wens de mensen dan ook iedere dag al het goeds en het beste en,niet speciaal op deze dagen.

  groetjes en liefs, inka en andre

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mijn kerstwens.....geen ziektes meer. Dat iedereen gezond oud mag worden....

  Alvast van harte.
  Fijne dag

  BeantwoordenVerwijderen
 6. allereerst gefeliciteerd met je bijna 100ste volger!!!

  mijn kerstwens is iets egoistischer, nou ja ook niet echt hoor!
  Ik wens dat ons huis snel verkocht word en dat we kunnen verhuizen naar een huisje buiten de bebouwde kom om daar een knuffelboerderij op te zetten voor gehandicapten en terminaal zieken...
  met meteen een speciale opvang voor verwaarloosde en mishandelde dieren!

  Dat is nogal een grote wens hoor... want op dit moment komen we ong.30.000euro te kort om dit op te zetten, dus mijn wens die erbij hoort is om iemand of 'n bedrijf te vinden die mij daarbij kan helpen!
  gr.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het regent idd veel give away's. Echt een kadomaand. Mijn kerstwens is dat ik hoop dat mijn kinderen gelukkig worden in hun nieuwe huis en dat we allemaal gezond mogen blijven.
  groetjes Lia

  p.s en van harte met je blog.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. oei, een kerstwens..daar ga ik eens heel diep over nadenken hoor. wat is het druk met give-aways, je kan wel merken dat het december is! ik laat nog van me horen!
  groetjes van jootje.
  ps. gefeliciteerd met je bijna-100!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. 100 volgers, dat moet gevierd worden. Groetjes, anne (en natuurlijk altijd benieuwd naar andere berichtjes).

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Gefeliciteerd met je 100 volgers! Dat is een flinke groep.

  Dank voor je leuke comment op mijn blog. Goed om te lezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw Ingrid,al bijna 100 volgers! Fijn he dat je blog zo goed gelezen word.
  En mijn kerstwens is ook zeer persoonlijk al denk ik wel een beetje dat jij weet wat ik bedoel maar kan daar hier niets over zeggen dus laat ik deze give-away langs me heen gaan. Ik heb trouwens al eens een keer iets bij je gewonnen dus ik mopper niet ;-)
  Maar een heel leuk idee van je hoor.
  Groetjes,
  Gonda

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat kan dat hard gaan ineens hé, zomaar ineens bijna 100 volgers, gefeliciteerd.
  Een kerstwens, pffft moeilijk. Ik heb er zelf niet echt een maar ik hoop dat een ieder ander zijn kerstwensen zullen uitkomen.
  Lieve groetjes
  Irma

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Proficiat ! 100 dat is heel wat !
  Ik heb alvast een kerstwensje klaar,
  hier komt het :

  Als Kerstmis en Pasen samen vielen
  zouden we voor de paashaas knielen
  eieren in de kerstboom hangen
  en met Pasen veel cadeautjes ontvangen
  Gelukkig is dit allemaal niet waar.
  Een fijne kerst en een gelukkig nieuwjaar !

  groetjes
  Miss Baptista

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hallo Ingrid, bedankt voor je leuke berichtje op mijn blog! Ik ga nu die van jou even bekijken.
  Groetjes Hennie

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Gefeliciteerd met bijna 100 volgers!!!

  Kerstwens van mij is dat mijn schoondochter mij neemt zoals ik ben,dat lukt haar niet en wil mij niet meer zien, daar heb ik veel verdriet van ook voor mijn zoon en zijn kinderen,

  Hopen en bidden weet verder niet wat ik eraan kan doen!!!

  Liefs Martha

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Gefeliciteerd met bijna 100 volgers. Het begint bijna op een sekte te lijken. hihi.

  Een kerstwens? Jazeker; komttie:

  Kerst en oud en nieuw zijn aan het einde van het jaar. Alle doelen voor dit jaar zijn of klaar of nog niet af in 2010l. Ik wens een ieder 365 nieuwe druppeltjes dauw, de ene glanzend, de ander knisperend, de volgende ietsje grauw. We doen het met z'n allen, iedereen helpt mee. 2010 wordt voor een ieder weer een emmer vol met druppeltjes, die dag voor dag worden beleefd.

  Groet,
  Lavender

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Hoi Ingrid,

  ik volg al een poosje met veel plezier je blog en ben er bij toeval terecht gekomen. Nu lees ik dat je een winkeltje hebt en aangezien ik erg dichtbij IJsselstein woon zou ik graag een bezoekje willen brengen. Maar ik weet niet waar je winkeltje is ! Zou je dat kunnen mailen ? Veel succes verder en alvast bedankt voor de ontspannende momentjes die jouw blog mij bezorgen,

  hartelijke groetjes, Hanneke

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Hoi Ingrid,

  Honderd volgers....dat is veel.. Van harte gefeliciteerd!!! Ik moet nog even nadenken over mijn kerstwens. Er staan al zulke mooie wensen hierboven. Wens je in iedergeval alvast een heel fijn weekend!

  Lieve groet,

  Madelief

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Mijn kerstwens is, lieve Ingrid met je waarschijnlijk al meer dan 100 volgers, dat iedereen wat rust mag vinden om samen met zijn familie, vrienden of gezin een gezellige fijne dag vol vriendschap mag ontvangen en samen een lekker mogen eten, zonder al te veel daarvoor in de keuken te moeten staan. Vele groetjes vanuit Virginia

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Hoi hoi ik kom niet om mee te doen,maar om je te feliciteren met zoveel volgers en je een fijn weekend te wensen,lieve groet Joke.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Hoi Ingrid,
  van harte met je 100 volgers,tjee wat veel al zeg, maar er komen er vast nog meer bij. Mijn kerstwens is voor iedereen een gezond leven en een leven zonder geweld,of dat nou oorlog is of zinloos geweld ik vind het allemaal even erg. Vrede op aarde dus.
  groetjes Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Dag Ingrid,
  Gefeliciteerd met 100 volgers. Dat is nog al wat! Ik heb wel een speciale kerstwens. Hoewel het wel wat tekst met zich meebrengt probeer ik het hier toch in het kort samen te vatten. Ik kreeg van de week via de mail, dus op mijn redactie mailadres, een grwuelijk foto binnen van een klein, total verbrand meisje, dat zoals de begeleidende mij meldde in een brandwondencentrum in België lag. Het verzoek was om iedereen die ik kende te mailen, voor elk adres waar hij terecht kwam, zou er 0,03 cent gegenereerd worden om dit lieve meisje te kunnen opereren om haar lieve gezichtje weer enigszins terug te krijgen. Hoewel ik het erg druk had op de redactie, schrok ik ontzettend van deze schokkende foto. Ik kwam direct 'in de benen' en mailde naar honderden bekende de foto door. Direct al kreeg mails terug van vrienden en bekenden dat dit een walchelijk stunt was. Dat niemand in het brandwondencentrum het kindje kende. Ik heb me dus, misschien wel als zoveel anderen, laten leiden (lijden) door mijn emoties bij het zien van dit verschrikkelijk verbrandde, maar toch ooit mooie meisje van misschien hooguit 2 jaar. Ik zou wensen dat er niemand, maar dan ook niemand internet ooit nog gebruikt voor deze walgelijke stunten. Zelf bedacht ik later dat het toch ook iets positiefs heeft opgeleverd. Ik keek naar al die mensen die de mails wel hebben doorgestuurd en er in zijn getrapt. Dat gaf me toch ook wel weer hoop voor de toekomst. Veel mensen hebben wel het hart op de juiste plaats. Het is een lang verhaal geworden, maar een wens die héél diep uit mijn hart komt!
  Lieve groet, Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Nog twee te gaan voordat je de 100 vol hebt! Gefeliciteerd meid!

  't Is natuurlijk ook een lekker blogje om in te blijven neuzen en inpiratie in op te doen!

  Fijne dag verder!
  groetjes Sas

  BeantwoordenVerwijderen
 24. OOOh mijn kerstwens, sneeuw ahhahahah.... en dat ik 39 kaarsjes mag uitblazen omdat ik op kerstavond ben geboren. Daarom ben ik helemaal into Christmas!

  Hoop dat iedereen kan genieten van elkaar en de mooie momenten, die blijven ons toch allemaal het langst bij en zijn zo onbetaalbaar en dierbaar.

  Lieve groet uit Zweden.

  Ps. gefeliciteerd met je 100 volgers.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. wauw gefeliciteerd met je 100e volger!!
  dat is een feestje waard ;)

  mijn kleine kerst rijmwens ;)
  ~~
  onder mijn kerstboom liggen dit jaar geschenkjes voor iedereen
  doosjes menselijke warmte
  zakjes vol geduld
  liefde en respect
  in mooie papiertjes gehuld
  aan ieder takje hangt een wens
  eenieder vind er wat
  de een wat minder pijn
  de ander minder geweld
  en sommige zijn blanco
  daar is het de gedachte die telt
  verder brand ik een kaarsje
  dat het iedereen goed zal gaan
  het kost me niets
  en ik kan blijven geven
  ik hoop dat je er blij mee bent
  al is het maar voor even

  veel liefs ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Allereerst gefeliciteerd met je 100e volger, nee inmiddels je 101e. Mooi als je zo goed gelezen wordt. Wat ik voor kerstwens wil opschrijven is: ik hoop dat iedereen wil geven aan de ander wat hij ook voor zichzelf wenst. Verbeter de wereld, begin bij jezelf. Dat is voor mij de ultieme kerstwens en voor mij ook het antwoord op vele wereldproblemen (en die mogen met Kerst worden uitgelicht, toch?). Groet Roelien

  BeantwoordenVerwijderen
 27. ik wens jullie een kerst vol vrede en een jaar zonder verdriet en pijn...
  mogen de dagen, weken, maanden gevuld met vreugde en liefde zijn

  Hanne

  BeantwoordenVerwijderen